sunnuntai 3. maaliskuuta 2024

Lähtölaskenta leikkaukseen

 

Lähtölaskenta meikän nilkan jäykistämiseen on alkanut! 10 vuoden odotus palkitaan vihdoin ja viimein 20.3, jos ei tapahdu mitään katastrofaalista.


Ja tää leikkaukseen lähtö tarkoittaa melkosia järjestelyjä. Onneksi valmiina on jo suihkutuoli ja kyynärsauvat. Lisäksi on tarkistettava mitä muuta tartten. Lisäksi sumplittava kyyditys menenkö Kela-taksilla vai jollain muulla. Perusjuttuja joista selviin..Henkinen puoli onkin sitten toinen juttu.

Kipsi hoitoa on luvassa kuulema 8viikkoa ja se tarkoittaa melkoista kotona möllöttämistä. Paljon sarjoja ja leffoja on tullu jo laitettua ylös mitä miulle sit hankitaan. Erittäin pitkä sairasloma on myöskin luvassa, koska sehän ei pääty vaan kipsi hoitoon. Sen jälkeen ois kuntouduttavakin sen verran et kepeistä ainakin pääsee kokonaan eroon.


Oon ollu todella avoin tän miun leikkaukseen lähdön suhteen ja oon antanu sen kuulua myös töissä ja linkillä kulkiessa. Kaikille miulle niin tutuksi tulleille kuskeille oon informoinu aina kuulumiset niin itsestäni kuin freteistäkin ja tottakai saivat tietää myös leikkauksestani. Ja aivan ihanaa miten ovat tsemppaamassa! Oon jo kertonu mitä kautta miun toipumista voi seurata, kun en siihen linja-auton kyytiin ole pääsemässä kuulumisia itse kertomaan pitkään aikaan.


Töissä myös vakio asiakkaat ovat ottaneet leikkaus uutiset vastaan mm. kysymällä ”-Tulethan sitten vielä tänne takaisin?”

”-Monesko päivä leikkauksesi on niin muistan ajatella sua silloin.”

Monet on antanu tsempit ja onnen toivotukset leikkaukseen jo nyt. Ja takuulla nauttivat vielä viimeiseen asti, että oon hymy kasvoillani tarjoilemassa. Välillä vaikkakin nilkuttaen.

 

                                             kevyesti turvoksissa...
 

Nämä kysymykset,tsempit ja kaikki muu lämmittää sydäntä todella, ja miusta on ihanaa miten olen vaikuttanut niin moneen asiakkaaseen ihan vaan tarjoilemalla lounasta ja kahvia. Bonuksena tottakai miut tunnetaan myös ”fretti tyttönä”. Myös pomoni toivoo miun toipumista nopeasti ja haluaa, että jatkan kuntouttavassa, kun se vaan on mahdollista. Ei miusta haluta luopua :,)

 

Raskain osuus toipumisaikana on se, että fretit lähtee hoitoon. Niitä kun olisi aivan mahdotonta hoitaa kotona kipsi koivessa ja puoli tajuttomana lääkkeistä.. Pojat lähtevät Harjavaltaan ystävälleni Jenniferille joten tiedän poikien olevan hyvissä käsissä. Jokaisesta karvamakkarasta kirjoitan oman selonteon ihan selkeyden vuoksi. Lisäksi olen varmistanut jo minne ne viedään lekuriin, jos tarve vaatii. Paikka on Porin eläinklinikka Syke jonne valveutuneena fretin omistajana laitoin jo alustavat infot pojista, ja muutenkin kyselyä onnistuuhan tarvittavat toimenpiteet siellä. Lisäksi olen meidän omalta lekurilta pyytänyt jo täydet reseptit lääkkeitä Chocobolle, ja pahoinvointilääkkeen saatavuus varmennuksen Syke klinikalta.

Koska ei voi tietää kuinka kivuissa/kipulääkkeissä oon leikkauksen jälkeen, on yhteistyön oltava muilta tahoilta kunnossa, jos ja kun en itse pysty asioihin puuttumaan. Ei tää leikkaukseen lähtö siis mitään helppoa ole ainakaan. Mut enpähän ole vaan yks niistä, jotka vaa viskaa lemmikinsä jonnekki ja tokasee ”-Pärjäilkää”. Juu ei.

 

                                                Hönttipilamit <3
 

Tiivistä yhteistyötä on luvassa myös somen puolella Jenniferin oman insta tilin näätäarkea kanssa, josta ekoina hoito viikkoina saa poikien kuulumisia reaali ajassa!

Ottakaapas siis seurantaan instagramista tili näätäarkea!


xoxo

 

                                                    Kevennys:


                                                     :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vihdoin leikkauspöydälle!

Dodiih, nääpylit ovat olleet Harjavallassa nyt viikon ja hyvin ovat viihtyneet. Meni vaan se meno semmoseks kakka show`ksi ettei mitään raja...